Kumppanisi, kun
tavoitteena on tehdä tehokasta
ulkomainontaa.

Me olemme kouvolalainen ulkomainosyhtiö. Myymme mediatilaa omistamillemme sekä hallinnoimillemme digitaalisille sekä perinteisille ulkomainospinnoille: Kymenlaaksossa, Etelä-Karjalassa, Etelä-Savossa, Uudellamaalla sekä Päijät-Hämeessä.

Kauttamme saat kattavan digitaalisen ulkomainosverkoston lisäksi myös kaikki onnistuneen mainoskampanjan tukipalvelut mm. kampanjasuunnittelun sekä graafisen suunnittelun palvelut.

Aloitimme ulkomainostoimintamme elokuussa 2018 ja mainoslaiteverkostomme on kasvanut jo useamman Suomen maakunnan kattavaksi. Teemme mainosmyynnissä yhteistyötä Keskisuomalaisen konserniin kuuluvan Esa Digitalin kanssa sekä kuulumme kansainvälisen ulkomainosyhtiö Clear Chanelin valtakunnalliseen Finland-mainosverkostoon.

Mainosasiakkaanamme on niin paikallisia mikroyrityksiä, kuin myös valtakunnallisia suuryrityksiä. Tavoitteenamme on luoda mieleenpainuvaa sekä tehokasta markkinointia ulkomainonnan avulla.

Toiminnassamme tähtäämme vahvasti asiakkaan tarpeiden huomioimiseen. Mikäli siis olet kiinnostunut ulkomainonnasta – Ota meihin yhteyttä ja me kerromme lisää.

Mertaranta & Silén Production Oy

Y-tunnus: 2755336-9
Katajaharjuntie 9A
45720 Kouvola

Katso laskutustiedot tästä linkistä.

Jasse Mertaranta
Toimitusjohtaja / Hallituksen jäsen / Osakas
Antero Mertaranta
Hallituksen jäsen
Jukka Silén
Hallituksen puheenjohtaja / Osakas

Yhtiömme kuuluu AAA-luottoluokkaan.

Yhtiömme kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan, joihin kuuluu vain n. 3% suomalaisyrityksistä. Vaatimuksena korkeimpaan luottoluokkaan pääsemiselle ovat mm. keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi. AAA-luokitus on osoitus yrityksen erittäin hyvästä luotettavuudesta.

Kiinnostuitko ? Tutustu mainospaikkoihimme.