Kumppanisi, kun
tavoitteena on tehdä tehokasta
ulkomainontaa.

Olemme ketterä ja moderni digitaalisen ulkomainonnan mediamyynti yhtiö.

Myymme mainostilaa digitaalisille- sekä perinteisille ulkomainospinnoille Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Uudenmaan sekä Päijät-Hämeen suurimmissa kaupungeissa. Kaikki mainoslaitteemme ovat sijoitettu keskeisille sisääntulo- ja poistumisväylille tai keskeisille kauppapaikka-alueille.

Yhtiömme aloitti digitaalisen ulkomainonnan mediamyynti toiminnan elokuussa 2018 ja mainoslaiteverkostomme onkin kasvanut jo kymmenen paikkakuntaa sekä viisi maakuntaa kattavaksi. Vuosien aikana kauttamme on toteutettu yli 1200 mainoskampanjaa useiden satojen mainostajien toimesta. Tämän lisäksi yhtiömme on saavuttanut edeltävänä neljänä vuonna peräkkäin korkeimman mahdollisen luottoluokituksen. Teemme mediamyynnin yhteistyötä kansallisesti sekä kansainvälisesti tunnettujen mediayhtiöiden kanssa.

Jasse Mertaranta
Toimitusjohtaja / Hallituksen jäsen / Osakas
Jukka Silén
Hallituksen puheenjohtaja / Osakas
Antero Mertaranta
Hallituksen jäsen

Haluamme olla luottamuksesi arvoisia.

Yhtiömme kuuluu AAA-luottoluokkaan.

Yhtiömme on kuulunut neljä vuotta peräkkäin korkeimpaan AAA-luottoluokkaan, joihin kuuluu vain n. 3% suomalaisyrityksistä. Vaatimuksena korkeimpaan luottoluokkaan pääsemiselle ovat mm. keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi. AAA-luokitus on osoitus yrityksen erittäin hyvästä luotettavuudesta.

Kiinnostaako digiulkomainonta ?

Varaa maksuton 30 minuutin esittely digiulkomainonnasta teams-yhteydellä, jonka avulla saat kattavan käsityksen digiulkomainonnan monista mahdollisuuksista sekä esimerkit lukuisista erilaisista toteutuksista.

    Ottamalla yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta hyväksyt, että tallennamme ja käsittelemme tietojasi tietosuojalain 1050/2018 mukaisesti. Lue tästä tietosuojalauseke.

    Tutustu mainospaikkoihin.