Kumppanisi, kun
tavoitteena on tehdä tehokasta
ulkomainontaa.

Olemme ketterä ja moderni kouvolalainen digitaaliseen ulkomainontaan keskittynyt ulkomainosyhtiö.

Myymme mediatilaa omistamillemme sekä hallinnoimillemme digitaalisille sekä perinteisille ulkomainospinnoille: Kymenlaaksossa, Etelä-Karjalassa, Etelä-Savossa, Uudellamaalla sekä Päijät-Hämeessä. Alueellisesti kattavan ulkomainosverkostomme avulla mainostajat saavuttavat jopa yli 1,2 miljoonaa kontaktia viikottain. Voit hyödyntää ulkomainospintojamme niin taktisen- kuin brändimarkkinoinnin toteuttamisessa kuluttajille sekä yrityksille. Kauttamme saat kattavan digitaalisen ulkomainosverkoston lisäksi myös kaikki onnistuneen mainoskampanjaan tarvittavat tukipalvelut mm. kampanjasuunnittelun sekä graafisen suunnittelun.

Aloitimme mediamyynti toimintamme elokuussa 2018 ja mainoslaiteverkostomme on kasvanut jo useamman Suomen maakunnan kattavaksi. Teemme mainosmyynnissä yhteistyötä Keskisuomalaisen konserniin kuuluvan Esa Digitalin kanssa sekä kuulumme kansainvälisen ulkomainosyhtiö Clear Chanelin valtakunnalliseen Finland-mainosverkostoon.

Mainosasiakkaanamme on niin paikallisia mikroyrityksiä, kuin myös valtakunnallisia suuryrityksiä. Tavoitteenamme on luoda yhdessä asiakkaan kanssa mieleenpainuvaa sekä tehokasta markkinointia digitaalisen ulkomainonnan avulla. Oletko kiinnostunut digiulkomainonnasta, ota meihin yhteyttä ja luodaan yhdessä mieleenpainuva mainoskampanja.

Jasse Mertaranta
Toimitusjohtaja / Hallituksen jäsen / Osakas
Jukka Silén
Hallituksen puheenjohtaja / Osakas
Antero Mertaranta
Hallituksen jäsen

Haluamme olla luottamuksesi arvoisia.

Yhtiömme kuuluu AAA-luottoluokkaan.

Yhtiömme on kuulunut heti ensimmäisestä toimintavuodesta lähiten korkeimpaan AAA-luottoluokkaan, joihin kuuluu vain n. 3% suomalaisyrityksistä. Vaatimuksena korkeimpaan luottoluokkaan pääsemiselle ovat mm. keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi. AAA-luokitus on osoitus yrityksen erittäin hyvästä luotettavuudesta.

Kiinnostaako digiulkomainonta ?

Varaa maksuton 30 minuutin esittely digiulkomainonnasta teams-yhteydellä, jonka avulla saat kattavan käsityksen digiulkomainonnan monista mahdollisuuksista sekä esimerkit lukuisista erilaisista toteutuksista.


    Ottamalla yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta hyväksyt, että tallennamme ja käsittelemme tietojasi tietosuojalain 1050/2018 mukaisesti. Lue tästä tietosuojalauseke.

    Tutustu mainospaikkoihin.