Digitaalinen ulkomainonta

Hamina

Digitaalinen ulkomainonta
Hamina

Haminan digitaalinen tienvarsitaulu tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet niin brändimainonnan, kuin myös taktisenmainonnan toteuttamiseen. 

Led-taulumme ovat korkealaatuisella sekä nykyaikaisella tekniikalla varustettuja ja täten mainoksesi saa sen ansaitseman huomion. 

Haminan led-taulu sijaitsee aivan Tokmanni-tavaratalon vieressä ja on täten erinomainen mainospaikka ihmisten tavoittamiseen arjen keskellä.

Haminan digitaalinen ulkomainonta lukuina:

0
Mainostaulu
0
Mainostaulun koko (m2)
0
Näyttökertaa per vko
0
OTC / vko

Viisi syytä miksi käyttää
digitaalista ulkomainontaa.

Digitaalinen ulkomainonta kasvaa kovaa vauhtia. Olemme keränneet tähän viisi tärkeää syytä miksi digitaalinen ulkomainonta kannattaa ottaa osaksi markkinointimixiä. 

Kun ihmiset liikkuvat ulkona, he eivät ole kognitiivisesti niin kuormittuneita kuin sanomalehteä lukiessaan tai netissä surffatessaan. Kaduilla pitää toki keskittyä liikenteeseen, mutta muuten ihmisillä on enemmän resursseja havainnoida ympäristöä. Siksi he havaitsevat mainoksia helpommin. – Kantar TNS 2019.

Tavoita asiakkaasi Haminassa
arjen keskellä.

Haminan digitaalinen ulkomainospinta sijaitsee Rautatienkadulla, Tavaratalo Tokmanin vieressä.

Viereisestä karttapalvelusta löydät Haminan sekä kaikkien muidenkin kaupunkien mainospinnat. Karttapalvelun avulla voit tarkastella  yksittäisten mainospaikkojen sijainteja sekä mainospaikkojen keskeisimpiä tietoja (mm. koko & bruttokontaktimäärät).