Digitaalinen ulkomainonta

Lahti

Digitaalinen ulkomainonta
Lahti

Mediamyynnissämme on Lahdessa keskeisellä tieosuuksilla olevat isot digitaaliset tienvarsitaulut. Led-taulut sijaitsevat Hollolankadun ja Svinhufvudinkadun risteyksessä, Lahdenkadulla sekä Saimaankadun ja Sammonkadun risteyksessä.

Kaikki kolme taulua sijaitsevat risteysalueilla, joten mainonta saa erinomaisen huomioarvon. Näiden mainospaikkojen lisäksi Lahdessa on mahdollista mainostaa Lahden torin erikoismainospaikalla.

Löydät alta tarkemmat tiedot tienvarsitauluihin liittyen sekä alla olevalla painikkeella pääset tutustumaan Lahden torin erikoismainospaikkaan.

Lahden digitaalinen ulkomainonta lukuina:

0
Mainostaulua
0
Mainostaulun koko (m2)
0
OTC / vko

Digitaalinen ulkomainonta
Lahti

Lahdessa sijaitseva erikoismainospaikka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet niin brändi- ja taktisenmainonnan toteuttamiseen kaupungin keskeisimmällä paikalla.

Led-näyttö sijaitsee Lahden Torilla – Aleksanterinkadun puolella ja täten näytön avulla mainostajat tavoittavat niin keskustan autoilijat, kävelijät, pyöräilijät kuin myös joukkoliikenteen käyttäjät. 

Löydät alta tarkemmat tiedot mainospaikkaan liittyen. Lisäksi pääset alla olevalla painikkeella tarkastelemaan muita Lahden mainospintoja.

Lahden torin digitaalinen ulkomainonta lukuina:

0
Mainostaulu
n. 0 m2
Mainostaulun koko (m2)
0
OTC / vko

Lahden torin mainospinnan demografiatiedot:

Löydät vierestä Lahden erikoismainospaikan demografiatiedot mm. tiedot mainospaikan kohdeyleisön sukupuolesta sekä ikäjakaumasta. 

Mainospaikat keskeisillä tieosuuksilla sekä arjen kauppapaikkojen lähellä.

Viereisestä karttapalvelusta löydät kaikki mainospintamme sekä niiden tarkat sijainnit. Voit tarkastella karttaa ja yksittäisiä mainospaikkoja ja sitä koskevia tietoja mm. kokoa / liikennemääriä.