Digitaalinen ulkomainonta

Lahti

Digitaalinen ulkomainonta
Lahti

Lahden torilla sijaitsevan erikoismainospaikan lisäksi mediamyynnissämme on kahdella keskeisellä tieosuudella olevat isot digitaaliset tienvarsitaulut.

Led-taulut sijaitsevat Hollolankadun ja Svinhufvudinkadun risteyksessä sekä Lahdenkadulla. Molemmat taulut sijaitsevat risteysalueiden tuntumassa, joten mainonta saa erinomaisen huomioarvon.

Löydät alta tarkemmat tiedot mainospaikkaan liittyen.

Lahden digitaalinen ulkomainonta lukuina:

0
Mainostaulua
0
Mainostaulun koko (m2)
0
OTC / vko

Digitaalinen ulkomainonta
Lahti

Lahdessa sijaitseva erikoismainospaikka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet niin brändi- ja taktisenmainonnan toteuttamiseen kaupungin keskeisimmällä paikalla.

Led-näyttö sijaitsee Lahden Torilla – Aleksanterinkadun puolella ja täten näytön avulla mainostajat tavoittavat niin keskustan autoilijat, kävelijät, pyöräilijät kuin myös joukkoliikenteen käyttäjät. 

Löydät alta tarkemmat tiedot mainospaikkaan liittyen. Lisäksi pääset alla olevalla painikkeella tarkastelemaan muita Lahden mainospintoja.

Lahden torin digitaalinen ulkomainonta lukuina:

0
Mainostaulu
n. 0 m2
Mainostaulun koko (m2)
0
OTC / vko

Lahden mainospinnan demografiatiedot:

Löydät vierestä Lahden erikoismainospaikan demografiatiedot mm. tiedot mainospaikan kohdeyleisön sukupuolesta sekä ikäjakaumasta. 

Mainospaikat keskeisillä tieosuuksilla sekä arjen kauppapaikkojen lähellä.

Viereisestä karttapalvelusta löydät kaikki mainospintamme sekä niiden tarkat sijainnit. Voit tarkastella karttaa ja yksittäisiä mainospaikkoja ja sitä koskevia tietoja mm. kokoa / liikennemääriä.