Muut artikkelit

Jaa sisältö:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kesällä digiulkomainontaa 2023

Kesä lähestyy kovaa vauhtia. Täten myös monessa paikassa mietitään kuinka saadaan tavoitettua oma kohderyhmä kesän kiireiden keskellä. Digitaalisen ulkomainonnan avulla tavoitat liikkuvat lomalaiset ja aktiiviset ihmiset myös kesällä.

Kolme pointtia miksi digiulkomainontaa kesällä:

  1. Digitaalisen ulkomainonnan avulla tavoitat liikkuvat ihmiset huomiota herättävällä tavalla arjen keskellä.
  2. Voit suunnitella ja kohdentaa kampanjan joustavasti digitaalisuutta hyödyntämällä koko kesälle niin, että juuri oikea viesti pyörii haluamanasi ajankohtana ihmisten arjen keskellä.
  3. Kesän parhaat kampanjatarjoukset mainostilasta myynnissä 1.5. – 31.7.2023, joten pääset toteuttamaan mainontaa erittäin kustannustehokkaasti.

Digitaalinen ulkomainonta on erittäin joustava, kustannustehokas sekä innovatiivinen mainoskanava, jossa vain mielikuvitus on rajana – tehdään siis yhdessä kaikkien aikojen kesäkampanjat. Autamme mainostajia kaikissa kampanjaan liittyvissä kysymyksissä ja vaiheissa. 

Varaa kesän parhaat mainospaikat nyt!

Kesän tarjouskampanjat myynnissä 1.5. – 31.7.2023 väliselle ajalle. Mainostilaa myynnissä rajoitettu määrä, joten nyt kannattaa toimia. Pyydä tarjous kesän näkyvyydestä alla olevan painikkeen avulla, saat tarjouksen arkena muutaman tunnin kuluessa ja muutoin 24h sisään. 

Onko kysymyksiä digiulkomainontaan liittyen? Ota yhteyttä meihin sähköpostilla jasse(at)mertsi.fi tai varaa dooh-mainonnan esittelyaika alla olevasta painikkeesta.