Kumppanuus

Parhaat edut ulkomainontasi toteuttamiseen.

Mitä jos tehtäisiin ulkomainonnastasi entistä tehokkaampaa?

Satojen asiakkaiden ja yli tuhannen kampanjan jälkeen päätimme uudistaa digiulkomainonnan vuosisopimus mallimme. 

Vuosisopimus asiakkaat kulkevat jatkossa nimellä ’’kumppanuussopimus’’.

Haluamme omalta osaltamme olla viemässä asiakkaidemme markkinointia kampanjalähtöisestä toteuttamisesta kohti suunnitelmallista sekä datapohjaista ulkomainonnan toteutusta. Kumppanuusmallin avulla parannat ulkomainontasi tuloksia sekä saat arvokasta tietoa, dataa, apua ja ohjausta kampanjoiden suunnitteluun sekä toteutukseen.

Kumppanuussopimuksella takaat parhaat edut ulkomainonnan toteuttamiselle.

Miksi, miten ja kenelle?

Haluamme tarjota asiakkaillemme mediatilan lisäksi jatkossa paljon enemmän. Ratkaisu tähän on kumppanuussopimus. Kumppanuussopimus soveltuu kaikille niille toimijoille, jotka ovat aikeissa toteuttaa ulkomainontaa vuonna 2023 ja haluaa enemmän irti ulkomainoskampanjoista. Kumppanuussopimuksen voit solmia meidän kanssa myös kesken vuoden.

Kumppanuussopimuksen sisältö räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaisesti, mutta alta löydät kumppanuussopimuksen sisältöjä, joita juuri sinun sopimukseesi voidaan liittää. Kumppanuussopimuksen sisällöt ovat valikoituneet mukaan puhtaasti sen pohjalta mitä meidän sadat asiakkaamme ovat meiltä toivoneet sekä mitä kokemus on opettanut yli 1000 mainoskampanjan jälkeen.

Kumppanuussopimuksella takaat parhaat edut ulkomainonnan toteutuksellesi.

Mitä jos katsotaan tarkemmin, mitä hyötyjä kumppanuussopimuksesta on teidän organisaatiolle? Ota yhteyttä ja varaa palaveriaika.

Varaa palaveriaika kumppanuussopimusta varten.

Ota meihin yhteyttä vieressä olevalla lomakkeella ja sovitaan neuvotteluaika, jossa katsotaan minkälainen kumppaanuussopimus juuri teidän organisaatiolle soveltuu. 

Palaveriaika on n. 45 minuuttia. Kun olet lomakkeella varannut palaveriajan, olemme sinuun yhteydessä arkena muutaman tunnin kuluessa ja aina viimeistään 24h kuluessa.

    Ottamalla yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta hyväksyt, että tallennamme ja käsittelemme tietojasi tietosuojalain 1050/2018 mukaisesti. Lue tästä tietosuojalauseke.