Digitaalinen ulkomainonta

Kotka

Digitaalinen ulkomainonta
Kotka

Digitaalinen ulkomainonta on ollut viimeiset vuodet koko mainontakentässä eniten kasvanut mainonnanmuoto – eikä syyttä.

Digitaalinen ulkomainonta tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet niin brändimainonnan, kuin myös taktisenmainonnan toteuttamiseen. Digitaalisen ulkomainonnan ehdottomia etuja ovat mm: rauhallinen mediaympäristö, jonka ansiosta mainontasi ei häviä muuhun mediahälinään sekä digitaalisuuden tuoma sisällön realiaikaisuus. Lisäksi ulkomainonta on yksi kustannustehokkaimmista markkinointikanavista, kun huomioidaan hintaan / per saavutettu kontakti.

Led-taulumme ovat korkealaatuisella sekä nykyaikaisella tekniikalla varustettuja.

Kotkan led-taulut sijaitsevat kaikilla keskeisillä sisääntuloväylillä Kotkan keskustaan saavuttaessa ja tämän ansioista taulujen avulla saavutetaan suuret bruttokontaktimäärät. Löydät Kotkan mainospaikkojen tarkat sijainnit karttapalvelustamme tämän sivun lopusta. 

Teemme paikallista mediamyynti yhteistyötä Keskisuomalainen konserniin kuuluvan Esa Digitalin kanssa sekä kuulumme kansainvälisen ulkomainosyhtiö Clear Channelin valtakunnalliseen mainosverkostoon. 

  • KOHDENTAMINEN: Mainontaa on mahdollista kohdentaa mm. päivän sekä kellonajan mukaan ja täten tavoittaa juuri tavoittelemaasi kohderyhmä.
  • SISÄLLÖT: Mainonnan sisältöä on vaivatonta vaihtaa kampanjan aikana, jopa päivän tai kellonajan mukaan Sisältöä vaihtamalla rikastutat mainontaasi sekä teet siitä kiinnostavampaa. Voit tehostaa sisältöäsi myös käyttämällä liikkuvia elementtejä (esim. animointeja). 
  • TOISTOMÄÄRÄT: Taulut ovat päällä klo 6.00 – 24.00 ja yksi mainos näkyy 1 vkon kampanjassa yhdellä taululla vähintään 7560krt. Yhden mainosspotin kesto on 6s. 

Kotkan digitaalinen ulkomainonta lukuina:

0
Mainospintojen määrä (kpl):
0
Yhden mainospinnan koko (m2):
0
Minimi näyttökertamäärä / per päivä
0
Bruttokontaktit / vko

Digitaaliset ulkomainospaikat Kotkan keskeisillä sisääntuloväylillä.

Kotkan digitaaliset ulkomainospinnat sijaitsevat Hyväntuulentiellä, Mussalontiellä sekä Merituulentiellä.

Viereisestä karttapalvelusta löydät Kotkan sekä kaikkien muidenkin kaupunkien mainospinnat. Karttapalvelun avulla voit tarkastella  yksittäisten mainospaikkojen sijainteja sekä mainospaikkojen keskeisimpiä tietoja (mm. koko & bruttokontaktimäärät).