Digitaalinen ulkomainonta

Kotka

Digitaalinen ulkomainonta
Kotka

Digitaalinen ulkomainonta on ollut viimeiset vuodet koko mainontakentässä eniten kasvanut mainonnanmuoto – eikä syyttä.

Digitaalinen ulkomainonta tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet niin brändimainonnan, kuin myös taktisenmainonnan toteuttamiseen. Digitaalisen ulkomainonnan ehdottomia etuja ovat mm: rauhallinen mediaympäristö sekä mainoslaitteiden digitaalisuus, jonka ansiosta mainontasi ei häviä muuhun mediahälinään. Tämän lisäksi taulujen erinomaiset sijoituspaikat mahdollistavat suuret bruttokontaktimäärät. Lisäksi ulkomainonta on yksi kustannustehokkaimmista markkinointikanavista. 

Led-taulumme ovat korkealaatuisella sekä nykyaikaisella tekniikalla varustettuja.

Kotkan led-taulut sijaitsevat kaikilla keskeisillä sisääntuloväylillä Kotkansaarelle liikuttaessa ja on täten erinomainen mainoskanava kuluttaja-asiakkaiden tavoittamiseen arjen keskellä. 

Teemme paikallista mediamyynti yhteistyötä Keskisuomalainen konserniin kuuluvan Esa Digitalin kanssa sekä kuulumme kansainvälisen ulkomainosyhtiö Clear Channelin valtakunnalliseen mainosverkostoon. 

LISÄTIETOJA MAINONNASTA:

  • KOHDENTAMINEN: Mainontaa on mahdollista kohdentaa mm. päivän sekä kellonajan mukaan ja täten tavoittaa juuri tavoittelemaasi kohderyhmä.
  • SISÄLLÖT: Mainonnan sisältöä on vaivatonta vaihtaa kampanjan aikana, jopa päivän tai kellonajan mukaan Sisältöä vaihtamalla rikastutat mainontaasi sekä teet siitä kiinnostavampaa. Voit tehostaa sisältöäsi myös käyttämällä liikkuvia elementtejä (esim. animointeja). 
  • TOISTOMÄÄRÄT: Taulut ovat päällä klo 6.00 – 24.00 ja yksi mainos näkyy 1 vkon kampanjassa yhdellä taululla vähintään 7560krt. Yhden mainosspotin kesto on 6s. 

Kotkan digitaalinen ulkomainonta lukuina:

0
Mainospintojen määrä (kpl):
0
Yhden mainospinnan koko (m2):
0
Minimi näyttökertamäärä / per päivä
0
Bruttokontaktit / vko

Digitaaliset ulkomainospaikat Kotkan keskeisillä sisääntuloväylillä.

Viereisestä karttapalvelusta löydät kaikki mainospintamme sekä niiden tarkat sijainnit. Voit tarkastella karttaa ja yksittäisiä mainospaikkoja ja sitä koskevia tietoja mm. kokoa / liikennemääriä.