Digitaalinen ulkomainonta

Kotka

Digitaalinen ulkomainonta
Kotka

Kotkan digitaalinen ulkomainosverkostomme tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet niin brändimainonnan, kuin myös taktisenmainonnan toteuttamiseen.

Led-taulumme ovat korkealaatuisella sekä nykyaikaisella tekniikalla varustettuja, jossa sisältösi kiinnittää katselijoiden huomion.

Kotkan led-taulut sijaitsevat kaikilla keskeisillä sisääntuloväylillä Kotkan keskustaan saavuttaessa ja täten luovat erittäin suuret kontaktimäärät markkinoinnillesi. 

Kotkan digitaalinen ulkomainonta lukuina:

0
Mainostaulua
0
Mainostaulun koko (m2)
0
Näyttökertaa per vko
0
OTC / vko

Viisi syytä miksi käyttää
digitaalista ulkomainontaa.

Digitaalinen ulkomainonta kasvaa kovaa vauhtia. Olemme keränneet tähän viisi tärkeää syytä miksi digitaalinen ulkomainonta kannattaa ottaa osaksi markkinointimixiä. 

Kun ihmiset liikkuvat ulkona, he eivät ole kognitiivisesti niin kuormittuneita kuin sanomalehteä lukiessaan tai netissä surffatessaan. Kaduilla pitää toki keskittyä liikenteeseen, mutta muuten ihmisillä on enemmän resursseja havainnoida ympäristöä. Siksi he havaitsevat mainoksia helpommin. – Kantar TNS 2019.

Digitaaliset ulkomainospaikat Kotkan keskeisillä sisääntuloväylillä.

Kotkan digitaaliset ulkomainospinnat sijaitsevat Hyväntuulen/Kotkantiellä, Mussalontiellä sekä Merituulentiellä.

Viereisestä karttapalvelusta löydät Kotkan sekä kaikkien muidenkin kaupunkien mainospinnat. Karttapalvelun avulla voit tarkastella  yksittäisten mainospaikkojen sijainteja sekä mainospaikkojen keskeisimpiä tietoja (mm. koko & bruttokontaktimäärät).