Digitaalinen ulkomainonta

Kouvola

Digitaalinen ulkomainonta
Kouvola

Kouvolan digitaalinen ulkomainosverkostomme tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet niin brändimainonnan, kuin myös taktisenmainonnan toteuttamiseen kolmella eri tieosuudella Kouvolassa.

Led-taulumme ovat korkealaatuisella sekä nykyaikaisella tekniikalla varustettuja, jossa sisältösi kiinnittää katselijoiden huomion. 

Kouvolan led-taulut sijaitsevat Kouvolan keskeisillä sisääntulo- sekä poistumisväyliltä kaupungin keskustaan nähden ja täten mahdollistaa suurten kontaktimäärien lisäksi laajat eri katselijaryhmät. 

Kouvolan digitaalinen ulkomainonta lukuina:

0
Mainostaulua
0
Mainostaulun koko (m2)
0
Näyttökertaa per vko
0
OTC / vko

Viisi syytä miksi käyttää
digitaalista ulkomainontaa.

Digitaalinen ulkomainonta kasvaa kovaa vauhtia. Olemme keränneet tähän viisi tärkeää syytä miksi digitaalinen ulkomainonta kannattaa ottaa osaksi markkinointimixiä. 

Kun ihmiset liikkuvat ulkona, he eivät ole kognitiivisesti niin kuormittuneita kuin sanomalehteä lukiessaan tai netissä surffatessaan. Kaduilla pitää toki keskittyä liikenteeseen, mutta muuten ihmisillä on enemmän resursseja havainnoida ympäristöä. Siksi he havaitsevat mainoksia helpommin. – Kantar TNS 2019.

Tavoita asiakkaasi digitaalisella ulkomainonnalla Kouvolassa.

Kouvolan digitaaliset ulkomainospinnat sijaitsevat: Kauppalankadulla, Kymenlaaksontiellä sekä Kuusaantiellä-Sipilänmäessä.

Viereisestä karttapalvelusta löydät Kouvolan sekä kaikkien muidenkin paikkakuntien mainospinnat. Karttapalvelun avulla voit tarkastella yksittäisten mainospaikkojen sijainteja sekä mainospaikkojen keskeisimpiä tietoja (mm. koko & bruttokontaktimäärät).