Tietosuojalauseke / evästetiedot

1. Rekisterinpitäjä:

Mertaranta & Silén Production Oy

Katajaharjuntie 9
45720 Kouvola

Jasse Mertaranta
jasse@mertsi.fi
p. 050-4111228

2. Rekisterin käyttötarkoitus

Tallennamme sivustomme yhteydenottolomakkeen kautta tulevia henkilötietoja asiakassuhteen ylläpitämistä varten. Voit lukea kohdasta 3. rekisteröitävät tiedot.

3. Rekisteröitävät tiedot:

  1. Yhteydenottajan nimi
  2. Yhteydenottajan edustaman yhtiön, järjestön tai siihen rinnastettavan toimijan nimi.
  3. Yhteydenottajan puhelinnumero
  4. Yhteydenottajan mielenkiinnon kohteet mainospaikkojen kaupunkien suhteen. 

4. Henkilötietojen säilytys:

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kun se on asiakassuhteen ylläpitämiseksi tarpeellista. Poistamme kaikki henkilötiedot, jos se ei ole enään asiakassuhteen ylläpitämiseksi tarpeellista. 

Henkilötietojen säilytys perustuu sopimukseen. Käyttämällä sivustomme yhteydenottolomaketta hyväksyt henkilötietojesi säilömisen tämän tietosuojalausekkeen mukaisesti. 

5. Kysely oikeus sekä henkilötietojesi poistaminen rekisteristä.

Jokaisella yhteydenottolomakketta käyttäneellä on kyselyoikeus omien henkilötietojen tarkistamisen suhteen. Voit halutessasi myös pyytää henkilötietojesi poistamista. 

6. Evästeiden käyttö

Käytämme sivustollamme evästeitä. Sivustomme käyttää Google Analytics -työkalua. Tarkemmat tiedot evästeiden käytöstä sivultamme löydät kohdasta 7-9. 

7.0. Ilmoitus evästeiden käytöstä:

7.1. Mitä evästeet ovat ?

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi tai muulle päätelaitteellesi, kun käyt verkkosivulla. Jokaisella myöhemmällä vierailukerrallasi ne lähetetään takaisin verkkosivulleni tai toiselle verkkosivulle, joka tunnistaa evästeen.

Evästeiden avulla pystymme mm. tunnistamaan laitteesi palatessasi sivulle, muistamaan mieltymyksesi ja valintasi, parantamaan käyttökokemustasi sekä mukauttamaan mainoksiamme muissa palveluissa.

Lisätietoa evästeistä saat sivulta www.aboutcookies.org.

8. Sivustomme käyttämät evästeet

Käytämme sivustollamme erilaisia evästeitä. 

Keston osalta käytämme sekä väliaikaisia että pysyviä evästeitä. Väliaikaiset evästeet säilyvät vain siihen saakka, kunnes suljet selaimesi. Käytämme myös pysyviä evästeitä, jotka säilyvät pidemmän, ennalta määrätyn ajan.

Käyttötarkoitussidonnaisista evästeistä löydät tietoa alempana.

Jotkin evästeet ovat sivuston teknisen toiminnan ja käytön vuoksi välttämättömiä. Nämä evästeet eivät kerää käyttäjästä tietoa, jota voitaisiin hyödyntää markkinoinnissa tai muistamaan käyttäjän valitsemia sivustoja.

Suorituskykyä mittaavat evästeet:

Suorituskykyä mittaavat evästeet keräävät tietoa siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivuja (esim. eniten käytetyt sivut, mahdolliset virheviestit). Nämä evästeet eivät kerää käyttäjistä tunnistettavia tietoja, vaan ne ovat anonyymejä ja niitä käytetään ainoastaan parantamaan verkkosivujemme toimivuutta.

Nettisivumme käyttää Google Analytics –evästeitä. Näiden evästeiden keräämät tiedot siirretään ja tallennetaan Googlen palvelimille, joista osa saattaa sijaita EU:n ulkopuolella ja joihin tässä tapauksessa sovelletaan paikallista tietosuojalainsäädäntöä. Lisätietoja Googlen yksityisyyskäytännöistä ja Google Analyticsin käytöstä:

Kolmannen osapuolen evästeet

Sivuilla on myös painikkeita, jotka helpottavat sisällön jakamista eri verkkoviestintäympäristöihin ja sosiaaliseen mediaan. Jos käytät näitä painikkeita, valitsemaltasi palvelulta voidaan asettaa eväste päätelaitteellesi. Nämä evästeet eivät ole hallinnassamme. Lisätietoja kolmannen osapuolen evästeiden käytöstä saat kyseisen osapuolen verkkosivulta.

Verkkosivu saattaa hyväksyä näiden kolmansien osapuolten palveluiden evästeet. Näitä voivat olla esimerkiksi Facebook- tai Google-palveluiden kautta näytettävät mainokset.

9. Miten evästeitä hallitaan ja miten ne poistetaan ?

Verkkosivumme avautuessa voit määrittää Hyväksytkö vai etkö hyväksy evästeiden käyttöä. Mikäli jatkat sivuston käyttöä tietosuojakyselystä huolimatta hyväksyt automaattisesti evästeet.

Jos estät evästeiden tallennuksen, jotkin verkkosivujen toiminnoista eivät välttämättä toimi. Mikäli evästeiden hyväksymisen jälkeen haluat poistaa evästeet tulee se tehdä selaimesi kautta. 

Ilmoitamme muutoksista evästeiden käytön suhteen tällä sivulla.