Digitaalinen ulkomainonta

Kymenlaakso, Etelä-Karjala & Etelä-Savo

Tavoita asiakkaasi Kymenlaaksossa, Etelä-Karjalassa sekä Etelä-Savossa.

Digitaalisen ulkomainonnan ennustetaan kasvavan nopeammin kuin mobiili ja video seuraavan 5 vuoden aikana.

Ulkomainonta on ollutkin viime vuosien ajan yksi eniten kasvaneista mediamuodoista eikä syyttä. Keskeisimpänä syynä pidetään ulkomainonnan digitalisoitumista. Ulkomainonnan digitalisoituminen luo erinomaiset lähtökohdat nykyaikaisen markkinoinnin toteuttamiseen. 

Meidän digitaalisen ulkomainosverkostomme avulla mainostajat saavuttavat yli 900 000 bruttokontaktia / viikossa ja täten pystyt toteuttamaan niin taktista- kuin myös brändimarkkinointia.

Markkinointia, jonka luvut puhuvat puolesta.

Tienvarsitaulujemme avulla tavoitat asiakkaasi useilla eri paikkakunilla sekä useamman taulun avulla kätevästi. Tarkemmat sijainnit sekä tiedot sivustoltamme kaupunkikohtaisesti.
0
Mainostaulua
0
Paikkakuntaa
0
OTC / vko

Tutkittua tietoa digitaalisesta ulkomainonnasta.

Korkealuokkainen digitaalisen ulkomainonnan mediaostaja Ocean teki tutkimuksen selvittääkseen digitaalisen ulkomainonnan roolin, näkemykset ja haasteet nykyisessä mediaympäristössä.

Tutkimukseen osallistui mediatoimistojohtajia sekä asiantuntijoita ulkomainonnan sektorilta yhteensä 204 henkilöä.

Kun ihmiset liikkuvat ulkona, he eivät ole kongnitiivisesti niin kuormittuneita kuin sanomalehteä lukiessaan tai netissä surffatessaan. Kaduilla pitää toki keskittyä liikenteeseen, mutta muuten ihmisillä on enemmän resursseja havainnoida ympäristöä. Siksi he havaitsevat mainoksia helpommin. – Kantar TNS 2019.

Keskeiset tutkimustulokset:

Tavoita asiakkaasi juuri siellä, missä he liikkuvat.

Voit toteuttaa mainoskampanjasi koko verkostoamme hyödyntäen tai ainoastaan kaupunki tai taulukohtaisesti. Tutustu viereisestä karttapalvelusta kaikkiin mainospintoihimme sekä niiden sijainteihin sekä keskeisimpiin mediatietoihin.