Digitaalinen ulkomainonta

Kouvola, Kotka, Hamina & Vaalimaa

Kouvola, Kotka, Hamina & Vaalimaa

Digitaalista ulkomainontaa Kymenlaaksossa.

Onko tavoitteenasi tehdä tehokasta ulkomainontaa Kymenlaaksossa ?

Nyt siihen on loistava mahdollisuus, sillä omistamme sekä hallinnoimme koko Kymenlaakson kattavinta digitaalista ulkomainosverkostoa. Digitaalisia ulkomainospintoja on Kouvolassa, Kotkassa, Haminassa sekä Vaalimaalla. 

Mainostajat tavoittavat digitaalisen ulkomainosverkostomme avulla  jopa yli 800 000 bruttokontaktia / viikossa. Laaja tavoittavuus, digitaalisuuden tuoma interaktiivisuus, rauhallinen mediaympäristö sekä edullinen kontaktihinta tekevät ulkomainonnasta koviten kasvavimman mainonnan muodon. 

Mainoskampanjat on mahdollista toteuttaa yhdessä kaupungissa, yhdellä tietyllä taululla tai vaikka koko ulkomainosverkostoamme hyödyntäen. 

Mikäli olet kiinnostunut digitaalisesta ulkomainonnasta. Ota meihin yhteyttä ja kerro mainontatarpeistasi, niin me räätälöimme juuri sinulle sopivan mainoskampanjan. 

Digitaalista ulkomainontaa Kymenlaaksossa.

Verkostomme kattaa yhteensä kahdeksan digitaalista ulkomainospintaa.
Digitaalisia mainospintoja on Kouvolassa, Kotkassa, Haminassa sekä Vaalimaalla.

0 kpl
Digitaalista mainospintaa
+ 0
Bruttokontaktia / vkossa
+ 0 m2
Digitaalista mainospintaa

Digitaaliset ulkomainospaikat keskeisillä tieosuuksilla ympäri Kymenlaakson.

Viereisestä karttapalvelusta löydät kaikki mainospintamme sekä niiden tarkat sijainnit. Voit tarkastella karttaa ja yksittäisiä mainospaikkoja ja sitä koskevia tietoja mm. kokoa / liikennemääriä.