Digitaalinen ulkomainonta

Lappeenranta

Digitaalinen ulkomainonta
Lappeenranta

Lappeenrannan digitaalinen tienvarsitaulu tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet niin brändimainonnan, kuin myös taktisenmainonnan toteuttamiseen keskeisellä tieosuudella. 

Kokonsa puolesta suuri ja näyttävä tienvarsitaulu on korkealaatuisella sekä nykyaikaisella tekniikalla varustettu, jossa sisältösi saa arvoisensa huomion.

Lappeenrannan led-taulu sijaitsee Vanhalla Viipurintiellä kauppakeskittymän tuntumassa ja täten yhdelläkin tienvarsitaululla pystyt tavoittamaan paikkakuntalaiset arjen keskellä. 

Lappeenrannan digitaalinen ulkomainonta lukuina:

0
Mainostaulu
0
Mainostaulun koko (m2)
0
Näyttökertaa per vko
0
OTC / vko

Viisi syytä miksi käyttää
digitaalista ulkomainontaa.

Digitaalinen ulkomainonta kasvaa kovaa vauhtia. Olemme keränneet tähän viisi tärkeää syytä miksi digitaalinen ulkomainonta kannattaa ottaa osaksi markkinointimixiä. 

Kun ihmiset liikkuvat ulkona, he eivät ole kognitiivisesti niin kuormittuneita kuin sanomalehteä lukiessaan tai netissä surffatessaan. Kaduilla pitää toki keskittyä liikenteeseen, mutta muuten ihmisillä on enemmän resursseja havainnoida ympäristöä. Siksi he havaitsevat mainoksia helpommin. – Kantar TNS 2019.

Mainospaikat keskeisillä tieosuuksilla sekä arjen kauppapaikkojen lähellä.

Viereisestä karttapalvelusta löydät kaikki mainospintamme sekä niiden tarkat sijainnit. Voit tarkastella karttaa ja yksittäisiä mainospaikkoja ja sitä koskevia tietoja mm. kokoa / liikennemääriä.