Digitaalinen ulkomainonta

Imatra

Digitaalinen ulkomainonta
Imatra

Imatran mainospinta tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet niin brändimainonnan, kuin myös taktisenmainonnan toteuttamiseen keskeisellä kauppapaikalla Imatralla. Lisäksi yhdessä Vaalimaan mainospinnan kanssa mahdollistaa taulujen sijainnit myös venäläismatkailijoiden tavoittelun. 

Led-taulumme ovat korkealaatuisella sekä nykyaikaisella tekniikalla varustettuja, jossa sisältösi kiinnittää katselijoiden huomion. 

Taulun loistava sijainti takaa yhdellä mainospinnallakin erinomaisen tavoittavuuden kauppapaikkojen läheisyydessä ja täten myös erinomaisen mahdollisuuden ihmisten tavoittamiseen arjen keskellä. 

Imatran digitaalinen ulkomainonta lukuina:

0
Mainostaulu
0
Mainostaulun koko (m2)
0
Näyttökertaa per vko
0
OTC / vko

Viisi syytä miksi käyttää
digitaalista ulkomainontaa.

Digitaalinen ulkomainonta kasvaa kovaa vauhtia. Olemme keränneet tähän viisi tärkeää syytä miksi digitaalinen ulkomainonta kannattaa ottaa osaksi markkinointimixiä. 

Kun ihmiset liikkuvat ulkona, he eivät ole kognitiivisesti niin kuormittuneita kuin sanomalehteä lukiessaan tai netissä surffatessaan. Kaduilla pitää toki keskittyä liikenteeseen, mutta muuten ihmisillä on enemmän resursseja havainnoida ympäristöä. Siksi he havaitsevat mainoksia helpommin. – Kantar TNS 2019.

Mainospaikat keskeisillä tieosuuksilla sekä arjen kauppapaikkojen lähellä.

Viereisestä karttapalvelusta löydät kaikki mainospintamme sekä niiden tarkat sijainnit. Voit tarkastella karttaa ja yksittäisiä mainospaikkoja ja sitä koskevia tietoja mm. kokoa / liikennemääriä.