Digitaalinen ulkomainonta, Porvoo

Porvoon mainospinta tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden niin brändimainonnan, kuin myös taktisenmainonnan toteuttamiseen keskeisellä sisääntuloväylällä Porvoossa.

Led-taulu on korkealaatuisella sekä nykyaikaisella tekniikalla varustettu, jossa sisältösi kiinnittää katselijoiden huomion. 

Taulun loistava sijainti takaa yhdellä mainospinnallakin erinomaisen tavoittavuuden Porvooseen saapuvalle liikenteelle. Mainospinta sijaitsee Loviisantiellä. 

Mediatiedot

Porvoon digiulkomainonta

Löydät tästä Porvoota koskevat olennaiset mediatiedot, kuten mainospintojen määrän paikkakunnalla, yksittäisen mainospinnan koo’on (m2), mainoksen minimi näyttökertamäärän / per vko sekä OTC-kontaktiluvun / per viikko

Screenien määrä
1
Mainospinnan koko
1
Näyttökerrat / vko
1
OTC / vko
1

Viisi syytä miksi juuri
DOOH - on mahtava media.

Digitaalinen ulkomainonta (DOOH) kasvaa ja kehittyy kovaa vauhtia ja on yhä useamman toimijan markkinointimixissä mukana. Olemme keränneet tähän viisi tärkeää syytä miksi digitaalinen ulkomainonta kannattaa ottaa osaksi markkinointia.

Kun ihmiset liikkuvat ulkona, he eivät ole kognitiivisesti niin kuormittuneita kuin sanomalehteä lukiessaan tai netissä surffatessaan. Kaduilla pitää toki keskittyä liikenteeseen, mutta muuten ihmisillä on enemmän resursseja havainnoida ympäristöä. Siksi he havaitsevat mainoksia helpommin. – Kantar TNS 2019.

Digitaalinen ulkomainonta tavoittaa laajasti ihmisiä iästä sekä yhteiskuntaluokasta riippumatta. Nimenomaan se, että ulkomainontaa näkevät kaikki ulkona liikkuvat ihmiset, eivätkä jonkin sisällön parissa aikaa viettävät ihmiset – tekee tämä digiulkomainonnasta erittäin tavoittavan mediakanavan suhteessa kaikkiin muihin mediakanaviin.

Tutkitusti digiulkomainonnan tarjoama rauhallinen mediaympäristö sekä huomiota herättävät suuret digitaaliset mainospinnat luovat itsessään jo mainonnalle korkean huomiarvon.

Digitaalisuus tuo mahdollisuuden kohdentaa sisältöä helposti maantieteellisesti sekä päivä tai kellonaika perusteisesti. Digitaalisuus tuo myös monipuolisemman mahdollisuuden erilaisten sisältöjen hyödyntämiselle. Voidaankin todeta, että digitaalisuus tuo itsessään ulkomainontaan ketteryyden ja joustavuuden, joka mahdollistaa hyvinkin luovat ja teknologioihin perustuvat kampanjatoteutukset.

Digitaalinen ulkomainonta, kuten perinteinen ulkomainonta on yksi edullisimpia mediamuotoja, kun huomioidaan hinta suhteessa kontaktimääriin. Tämän ansiosta se sopii taktisiin mainoskampanjoihin sekä pidempiaikaiseen brändimarkkinointiin.

Digitaalisuuden sekä vaihtuvien sisältöjen ansiosta digitaalinen ulkomainonta on vuorovaikutteinen mediakanava, joka mahdollistaa sisällön osalta aidon vuorovaikutteisen tarinan kerronnan mahdollisuuden.

Mainospaikat keskeisillä sisääntulo- ja poistumisväylillä sekä liikenteen solmukohdissa.

Viereisestä karttapalvelusta löydät kaikki mainospintamme sekä näiden tarkat sijainnit. Voit tarkastella kartasta myös jokaisen mainospinnan keskeisimpiä mediatietoja, kuten kontaktilukuja sekä viikoittaisia näyttökertamääriä.

Oletko kiinnostunut mainonnasta Porvoossa tai muualla? Pyydä tarjous eri kampanjakokonaisuuksista alla olevan painikkeen kautta, tarjouspyynnön teko kestää 10 sekunttia ja tarjouksen saat viimeistään 24h kuluessa.