Digitaalinen ulkomainonta

Porvoo

Digitaalinen ulkomainonta
Porvoo

Porvoon mainospinta tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden niin brändimainonnan, kuin myös taktisenmainonnan toteuttamiseen keskeisellä sisääntuloväylällä Porvoossa.

Led-taulu on korkealaatuisella sekä nykyaikaisella tekniikalla varustettu, jossa sisältösi kiinnittää katselijoiden huomion. 

Taulun loistava sijainti takaa yhdellä mainospinnallakin erinomaisen tavoittavuuden Porvooseen saapuvalle liikenteelle. Mainospinta sijaitsee Loviisantiellä. 

Porvoon digitaalinen ulkomainonta lukuina:

0
Mainostaulu
0
Mainostaulun koko (m2)
0
Näyttökertaa per vko
0
OTC / vko

Viisi syytä miksi käyttää
digitaalista ulkomainontaa.

Digitaalinen ulkomainonta kasvaa kovaa vauhtia. Olemme keränneet tähän viisi tärkeää syytä miksi digitaalinen ulkomainonta kannattaa ottaa osaksi markkinointimixiä. 

Kun ihmiset liikkuvat ulkona, he eivät ole kognitiivisesti niin kuormittuneita kuin sanomalehteä lukiessaan tai netissä surffatessaan. Kaduilla pitää toki keskittyä liikenteeseen, mutta muuten ihmisillä on enemmän resursseja havainnoida ympäristöä. Siksi he havaitsevat mainoksia helpommin. – Kantar TNS 2019.

Mainospaikkoja keskeisillä tieosuuksilla useassa eri maakunnassa.

Porvoon digitaalinen ulkomainospinta sijaitsee: Lovisaantiellä.

Viereisestä karttapalvelusta löydät kaikki mainospintamme sekä niiden tarkat sijainnit. Voit tarkastella karttaa ja yksittäisiä mainospaikkoja ja sitä koskevia tietoja mm. kokoa / liikennemääriä.

Oletko kiinnostunut mainonnasta Porvoossa tai muualla? Pyydä tarjous eri kampanjakokonaisuuksista alla olevan painikkeen kautta, tarjouspyynnön teko kestää 10 sekunttia ja tarjouksen saat viimeistään 24h kuluessa.