Ajankohtaista

Yhteistyösopimus Kaakon Viestintä

Länsi-Savo-konserniin kuuluva Kaakon Viestintä Oy on kaakkoissuomalainen mediayhtiö, jolla on maakunta- ja ilmaisjakelulehtiä, useita verkkopalveluita sekä sanomalehtipaino.

Yhtiö julkaisee Mikkelissä ilmestyvää Länsi-Savoa, Savonlinnassa ilmestyvää Itä-Savoa, Lappeenrannassa ilmestyviä Etelä-Saimaata ja ES Lauantaita, Kouvolassa ilmestyvää Kouvolan Sanomia, Kotkassa ilmestyvää Kymen Sanomia, Imatralla ilmestyvää Uutisvuoksea, Keskiviikko-lehteä sekä matkailuaiheista Savot-lehteä. Lisäksi yhtiöllä on digitaalista liiketoimintaa.

Yhtiön liikevaihto on noin 47 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 320 henkilöä. Yhtiön kotipaikka on Mikkeli.

Olemme solmineet heidän kanssa an ostopalvelusopimuksen LED-mainostaulujemme mainostilan myynnistä, joka alkaa 1.11.2018 alkaen. Täten KaVi tulee mukaan mediatilan-myyntiin ja heidän 11 myyjää alkaa hoitamaan myös taulujen mainostilanmyyntiä.

LED-mainostaulujen asennus Kouvola & Kotka

Asensimme elokuun aikana Kouvolaan sekä Kotkaan yhteensä 6 kappaletta n. 12 m2 kokoisia LED-mainostauluja. 

Tauluja on sijoitettu keskeisille sisääntulo- ja poistumisväylille. 

Taulut mahdollistavat laajalla maantieteellisellä alueella tuotteiden sekä palveluiden mainostamiselle. Lisätietoja Kymenlaakson uudesta mainonnan muodosta löydät alta.

Uudet nettisivut

Yrityksemme verkkosivuille on nyt lisättynä mm. ajankohtaista osio sekä verkkosivuistamme on tehty responsiiviset, eli nettisivut toimivat kaikilla laitteilla: tabletit, puhelimet sekä tietokoneet.

Ajankohtaista osiossa tullaan julkaisemaan uutiset tulevista tapahtumista sekä ohjeistuksia tapahtumiin. Yrityksemme sivujen kautta pääset nyt myös hankkimaan liput tapahtumaan vain yhdellä klikkauksella.