TAPAHTUMAT

Musiikki- & viihdetapahtumat

Yrityksemme järjestää erilaisia musiikkitapahtumia pääsääntöisesti Kymenlaakson alueella, mutta myös muualla Suomessa. Musiikkitapahtumia järjestetään täysin omavaraisesti hoidettuna tekniikat, anniskelut jne, mutta myös yhteistuotantoina artistimyynti-toimistojen kanssa. Jos olet kiinnostunut musiikki- & viihdetapahtumasta - lue lisää alta.

Yritystapahtumat & tilaisuudet

Kaikessa toiminnassa tärkeänä osana on erilaisten sidosryhmien ylläpitäminen. Olipa kyseessä työntekijät, yhteistyökumppanit tai jokin muu sidosryhmä – on yritystilaisuus / yritysjuhla erinomainen tapa huomioda sidosryhmiä. Jos olet kiinnostunut yritystapahtumat - lue lisää alta.

Esiintyjät & ohjelma

Yrityksemme kautta saat käyttöösi juuri tilaisuuteen sekä juhlaan sopivat esiintyjät. Tarvitsetpa juhliisi koomikoita, imitoijia, laulajia tai soittajia saat ne helposti meidän kautta. Saat meidän kautta myös yksittäiset palvelut tapahtumaasi - tarvitset sitten markkinointia, JV-palveluita tai ääni- ja valotekniikkaa saat ne meiltä.

Referenssit

Löydät alta toteuttamiamme tapahtumia, joihin kuuluu mm. useita Jari Sillanpään -konsertteja, Yö -yhtyeen konsertteja sekä myös eturivin urheilijoiden näytösotteluita. 

Yö -yhtye 35v juhlakiertue

22.10.2016, Kouvola

Tähdet & Tarinat -konserttisarja

Kouvolan Teatteri, 3 konserttia

Jari Sillanpää -konsertit

Kouvola, Kotka, Lappeenranta, Hamina

Henri Kontinen -näytösottelu

Talin Tenniskeskus, Helsinki

Saara Aalto -joulukonsertti

23.11.2017, Kouvola

Tangokuninkaallisten -ilta

2.11.2017, Kouvola

Oletko kiinnostunut tapahtumanjärjestämisestä ?

Olipa kyseessä minkälainen tapahtuma tahansa - ota meihin yhteyttä.