mainostajan OPAS

ULKOMAINONTAAN

Hyödynnä sijainnit.

Ota markkinoinnissasi huomioon myös talujen sijoittelut myös paikkakunnan sisällä. Taulujen sijoittelun huomioimisella saat kohdistettua mainontaasi paremmin. Esimerkiksi. viikonloppu ajankohtana Mussalontien taululla tavoitat vähittäistavarakaupan ansiosta enemmän lapsiperheitä. 

Mainospintamme.

Haluatko realiaikaista nopeaa mainontaa määrätylle ajankohdalle vai haluatko pitkäaikaisempaa mainontaa tiettyine täsmä iskuineen. Tämän pohjalta voimme lähteä miettimään sopivaa mainoskokonaisuutta. 

Sisältö & Kampanja

Mainonnan tärkeimpiä asioita sisältö. Minkälaista sisältöä esitän ja koska ja kenelle ? Esimerkiksi: digitaalisilla Led-mainostauluilla voit kohdentaa eri sisältöistä mainontaa eri ajanjaksoille niin päivän, kuin kellonajankin mukaan. Voit hyödyntää kampanjoinnissa myös liikkuvaa kuvaa.

Katso video

FAQ / KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA

Koska ulkona liikkuu kaikki. Ulkomainonnan avulla tavoitat isoja ihmisjoukkoja aina nuorista vanhempiin ja ennenkaikkea erittäin kustannustehokkaaseen hintaan. Digitaalisuuden tullessa myös ulkomainontaan pystyt myös hyödyntämään sitä myös nopealla aikataululla ajoittaen mainontaa eri ajankohdilla päivän tai vaikkapa kellonajan mukaan. Suurilla ulkomainospinnoilla on myös suuri huomioarvo tienvarsilla, jossa muuta mediahälyä ei ole. 

Ulkomainonnan tavoitettavuus ja kontaktimäärät ovat kustannuksiltaan täysin omaa luokkaansa. Esimerkiksi meidän mainospintojemme ohi ajaa yli 700 000 ajoneuvoa / viikossa. 

Hintaan kiinteästi vaikuttava tekijä on mistä mainontamuodosta on kyse sekä kuinka pitkästä ajanjaksosta. Tutkitusti ulkomainonta on kuitenkin kauttaaltaan edullisimpia mainonnanmuotoja. Kysy lisää meidän mainospaikkojemme hinnoista. 

Omistamme sekä hallinnoimme 7 suurta Led-mainostaulua Kouvolassa, Kotkassa sekä Haminassa. Päivittäistä mainosmyyntiä hoitaa tällä hetkellä Kaakon Viestintä Oy, mutta pidempiaikaiset sekä suunnitelmalliset mainoskampanjat edelleen meidän kautta. Lue lisää digitaalisista mainospinnoistamme. 

Hallinnoimme sekä myymme mainostilaa yhdeksältä Kotkan vilkkaimalta sisääntuloväylän varrelta olevat Suur-pahvitaululta mainostilaa. Taulut ovat koo’oltaan jopa 20m2 kokoisia ja erittäin huomiota herättäviä mainospintoja tavoittaen jopa yli 21 000 ajoneuvoa / päivässä. 

Myymme mainostilaa myös Kotkassa liikennöiviltä Linja-autoilta. Autot ovat liikkeellä niin arkisin, kuin viikonloppuisin. Voit toteuttaa mainontaasi Jyrkilän linja-autoilla joko bussin kyljessä tai koko bussi teipattuna. Lue lisää bussimainonnasta. 

ANNA MEIDÄN AUTTAA 
MARKKINOINNISSASI.

Haluatko jättää mainonnan suunnittelun sekä toteutuksen kokonaan jonkun muun hoidettavaksi – se onnistuu. Meidän kauttamme saat mainonnan kokonaistoteutuksen ja sinä pystyt keskittämään aikasi   ainoastaan työntuloksen katseluun.