ULKOMAINONTA

KYMENLAAKSOSSA  (KOUVOLA, KOTKA & HAMINA)

Älä ole ulkona mainonnasta.

Vaan mainosta ulkona.

Tarjoamme tehokkaista ja kokonaisvaltaisia ulkomainosratkaisuja Kymenlaakson alueella. Toiminta-alueenamme on Kouvola, Kotka sekä Hamina. Meidän kauttamme tavoitat jopa yli 100 000 autoilijaa / päivässä. 

Voit hyödyntää niin perinteisiä pahvimainospintoja, kuin nykyaikaisia digitaalisia mainospintojamme niin Kauppakeskuksissa, kuin teidenvarsillakin. 

Lähde: Kantar TNS, mediamuutos tutkimus lokakuu 2018.
Graafiikka: Mertaranta & Silén Production Oy

Ole mukana
kasvavassa mediassa.

Viimeisimpien tutkimuksien mukaan ulkomainonta on jo useamman vuoden ajan ollut eniten kasvanut mediamuoto, kun samaan aikaan moni muu mediamuoto on ollut jyrkässäkin laskussa. Vierestä löydät Kantar TNS:n tutkimuksen lokakuun 2018 mediamuotojen kehityksestä. 

DIGITAALISTA
ULKOMAINONTAA.

Ulkomainonta niin digitaalinen, kuin perinteinenkin ulkomainonta on moniin muihin medioihin nähden erittäin kustannustehokasta. Tavoitetut kontaktit verrattuna hintaan on todella matala. Kysy lisää hinnoittelusta. 

Led-mainostaulujen digitaalisuus mahdollistaa mm. elävän sisällön (videokuvan käytön) sekä sisällön realiaikaisemman päivityksen. Digitaalisuuden ansiosta myös aineiston laatu sekä huomioarvo on moniin painotuotteisiin verrattuna korkeampi. 

Ulkona on kaikki – pitää paikkansa, sillä niin tielläliikkujien, kuin kauppakeskuksissa liikkuvien joukossa on niin nuoria, kuin vanhojakin. Ja jokainen mainostaja saa varmasti tavoitettua oman kohderyhmänsä. 

Digitaalisten mainospintojemme avulla tavoitat jopa yli 100 000 tielläliikkujaa / päivässä. Digitaalisten mainospintojen mainonnan toistomäärät ovat todella korkeat mm. tienvarsilla 1080 krt / vuorokaudessa / per taulu.