Kuntavaalit 2021 - ulkomainonta

Kouvola, Kotka, Hamina, Vaalimaa & Lahti

Kuntavaalit 2021,
ulkomainonta

Tulevat kuntavaalit järjestetään jälleen huhtikuussa 2021. Tarjoamme ehdokkaille sekä puolueille loistavan mainostamiskanavan jälleen tulevissakin vaaleissa digitaalisien mainospintojamme avulla. 

Vuoden 2019 eduskuntavaalien mainospaikat myytiin loppuun jo hyvissä ajoin ennen vaaleja, joten varmistaaksesi parhaan näkyvyyden ensi vuoden kuntavaaleihin ota meihin yhteyttä ja varaa kampanjasi jo nyt !

Digitaalisia n.12m2 kokoisia led-mainostaulujamme on: Kouvolassa, Kotkassa, Haminassa sekä Vaalimaa. Digitaalisten mainospintojemme lisäksi vois myös tiedustella klassisia mainostaulujamme Kotkassa sekä Lahdessa.

Digitaaliset mainospinnat lukuina:

0
Digitaalista mainostaulua
0
Mainospinnan koko (m2)
0
OTC / vko
0
Näyttökertaa per päivä

Mainospaikkoja Kymenlaaksossa, Etelä-Karjalassa sekä Etelä-Savossa.

Viereisestä karttapalvelusta löydät kaikki mainospintamme sekä niiden tarkat sijainnit. Voit tarkastella karttaa ja yksittäisiä mainospaikkoja ja sitä koskevia tietoja mm. kokoa / liikennemääriä. 

Digitaalisia mainospintojamme on Kouvolassa, Kotkassa, Haminassa sekä Vaalimaalla. Taulut sijaitsevat keskeisillä sisääntulo- ja / tai poistumisväylillä kaupungin keskustoihin nähden. Tarkemmat sijainnit löydät karttapalvelustamme tämän sivun lopusta. 

Yksi mainos näkyy taululla  6 sekunttia kerrallaan ja mainonnan kokonaiskierto on maksimissaan 60 sekunttia. Taulut ovat päällä klo 6.00 – 24.00, joten mainosaineistosi näkyy joka päivä vähintään 1080 krt. 

Tämä riippuu kampanjan kestosta sekä taulujen määrästä, mutta koko mainosverkostomme ohi ajaa joka päivä yli 100 000 ihmistä. 

Mainospintojen tarkemmat kontaktimäärät löytyvät tämän sivun lopussa olevasta karttapalvelusta.

Aineiston voi vaihtaa kampanjan aikana. Digitaalisuuden ansiosta voit myös kohdentaa erilaista mainossisältöä eri ajankohtiin esim. päivän tai vaikka kellonajan mukaan. Mikäli aineistonvaihto on mielessä kampanjassa kysy tarkemmin siitä meiltä. 

Voit hyödyntää useampaa kuvaa kampanjassasi.

Vaihtoehto 1: esim. 6 sekunttia kestävän mainosvideon, jossa 3 sekunttia näkyy toinen kuva ja 3 sekunttia toinen. 

Vaihtoehto 2: on ajastaa eri aineistot päivän tai kellonajan mukaan. Esim: maanantaina ensimmäinen aineisto ja tiistaina toinen aineisto.

Vaihtoehto 3: myös toinen vaihtoehto on tehdä yksi still-aineisto, johon liittää esim. 2 ehdokaskuvaa. 

Kampanjan hintaan vaikuttaa kaksi tekijää mainoskampanjan kokonaiskesto (vkoa / vuorokautta) sekä mainospaikkojen määrä.

Digitaalinen ulkomainonta on massamedioista yksi edullisimpia mediamuotoja, kun tarkastellaan hintaa / per kontakti. 

Jätä meille tarjouspyyntö ja me otamme sinuun yhteyttä. 

Yleisimpiä kysymyksiä ja
niihin vastaukset.

Löydät vierestä yleisimpiä kysymyksiä digitaaliseen ulkomainontaan liittyen ja niihin kysymyksiin vastaukset. Mikäli tarvitset näiden lisäksi lisätietoja ota meihin yhteyttä.

Kiinnostuitko ? Jätä yhteydenottopyyntö.

Oletko kiinnostunut hyödyntämään tavoittavaa digitaalista ulkomainontaa vaaleihin liittyen ? Jätä vieressä olevalla yhteydenottolomakkeella sähköpostiosoitteesi – niin olemme sinuun yhteydessä 24h sisään tai voit olla suoraan yhteydessä meihin. 

Jättämällä yhteydenottolomakkeen kautta yhteystietosi hyväksyt, että tallennamme ja käsittelemme tietojasi henkilötietolain 523/1999 mukaisesti. Lue tästä tietosuojalauseke.