Esiintyjät & ohjelma

Esiintyjät

Juhlat / tilaisuudet ja erilaiset tapahtumat vaativat onnistuakseen hyvin usein laadukasta sekä tilaisuuteen sopivaa ohjelmaa. Jätä ohjelman miettiminen, suunnittelu sekä hankkiminen meille. Säästät aikaa ja saat aina juuri sinun tapahtumaasi sopivimman ohjelman.

Meidän kauttamme saat erittäin monipuolista viihde/musiikki-ohjelmaa vaivattomasti, olipa kyseessä imitaattorit, bändit, laulajat tai vaikka tanssijat – saat ne meiltä.

Ohjelma

Yrityksemme verkoston kautta sinun on mahdollisuus saada tapahtumaasi paras mahdollinen puhuja sinun budjettitoiveidesi mukaan. Verkostomme kautta saat loistavia puhujia niin urheilun- kuin liike-elämän puolelta, jossa aiheet käsittelevät puhujan saavutuksia tai esimerkiksi urheilijauran motivaatiotarinoita – mistä lähdin ja mihin päädyin.

Puhujien lisäksi verkostostamme löytyy eri tyyppisiä esiintymisen ammattilaisia, jotka kuljettavat tapahtumasi ohjelman kunniakkaasti maaliin. Ole meihin rohkeasti yhteydessä liittyen puhujiin sekä juontajiin ja mietitään yhdessä juuri sinun tilaisuuteesi sopivat esiintyjät.