Digitaalinen ulkomainonta

Vaalimaa

Digitaalinen ulkomainonta
Vaalimaa

Digitaalinen ulkomainonta on ollut viimeiset vuodet koko mainontakentässä eniten kasvanut mainonnanmuoto – eikä syyttä.

Digitaalinen ulkomainonta tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet niin brändimainonnan, kuin myös taktisenmainonnan toteuttamiseen. Digitaalisen ulkomainonnan ehdottomia etuja ovat mm: rauhallinen mediaympäristö sekä mainoslaitteiden digitaalisuus, jonka ansiosta mainontasi ei häviä muuhun mediahälinään. Tämän lisäksi taulujen erinomaiset sijoituspaikat mahdollistavat suuret bruttokontaktimäärät. Lisäksi ulkomainonta on yksi kustannustehokkaimmista markkinointikanavista. 

Led-taulumme ovat korkealaatuisella sekä nykyaikaisella tekniikalla varustettuja.

Vaalimaan led-taulu sijaitsee Suomen ensimmäisen Outletin eli ZSAR Outlet Village:n pääsisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä aivan Venäjän rajanylityspaikan vieressä.

Vaalimaan led-taulu onkin erinomainen paikka tavoittaa venäläiset ostovoimaiset matkailijat sekä aktiiviset kuluttaja-asiakkaat täysin uniikissa ostoympäristössä. 

  • KOHDENTAMINEN: Mainontaa on mahdollista kohdentaa mm. päivän sekä kellonajan mukaan ja täten tavoittaa juuri tavoittelemaasi kohderyhmä.
  • SISÄLLÖT: Mainonnan sisältöä on vaivatonta vaihtaa kampanjan aikana, jopa päivän tai kellonajan mukaan Sisältöä vaihtamalla rikastutat mainontaasi sekä teet siitä kiinnostavampaa. Voit tehostaa sisältöäsi myös käyttämällä liikkuvia elementtejä (esim. animointeja). 
  • TOISTOMÄÄRÄT: Taulut ovat päällä klo 6.00 – 24.00 ja yksi mainos näkyy 1 vkon kampanjassa yhdellä taululla vähintään 7560krt. Yhden mainosspotin kesto on 6s. 

Mainospaikat keskeisillä tieosuuksilla ympäri Kymenlaakson.

Viereisestä karttapalvelusta löydät kaikki mainospintamme sekä niiden tarkat sijainnit. Voit tarkastella karttaa ja yksittäisiä mainospaikkoja ja sitä koskevia tietoja mm. kokoa / liikennemääriä.