Digitaalinen ulkomainonta

Savitaipale, Valtatie-13

Digitaalinen ulkomainonta
Savitaipale, VT13

Savitaipaleen tienvarsitaulu on erinomainen mainospaikka Etelä-Karjalan, Etelä-Savon sekä Kymenlaakson markkinoinnin tueksi. 

Led-taulu on korkealaatuisella sekä nykyaikaisella tekniikalla varustettu, jossa sisältösi kiinnittää katselijoiden huomion. 

Savitaipaleen led-taulu sijaitsee Valtatiellä 13, Savitaipaleen kohdalla ja on erinomainen paikka erinäisen loma- sekä työmatkailun näkökulmasta. 

Savitaipaleen digitaalinen ulkomainonta lukuina:

0
Mainostaulu
0
Mainostaulun koko (m2)
0
Näyttökertaa per vko
0
OTC / vko

Viisi syytä miksi käyttää
digitaalista ulkomainontaa.

Digitaalinen ulkomainonta kasvaa kovaa vauhtia. Olemme keränneet tähän viisi tärkeää syytä miksi digitaalinen ulkomainonta kannattaa ottaa osaksi markkinointimixiä. 

Kun ihmiset liikkuvat ulkona, he eivät ole kognitiivisesti niin kuormittuneita kuin sanomalehteä lukiessaan tai netissä surffatessaan. Kaduilla pitää toki keskittyä liikenteeseen, mutta muuten ihmisillä on enemmän resursseja havainnoida ympäristöä. Siksi he havaitsevat mainoksia helpommin. – Kantar TNS 2019.

Mainospaikat keskeisillä tieosuuksilla sekä arjen kauppapaikkojen lähellä.

Viereisestä karttapalvelusta löydät kaikki mainospintamme sekä niiden tarkat sijainnit. Voit tarkastella karttaa ja yksittäisiä mainospaikkoja ja sitä koskevia tietoja mm. kokoa / liikennemääriä.