Historian ensimmäiset aluevaalit 2022

Eduskunta on hyväksynyt 23.6.2021 hallituksen hallitusohjelmassa tarkoitetun sote- ja maakuntauudistusta koskevan hallituksen esityksen. Uudistuksessa maahan perustetaan 21 hyvinvointialuetta. Hyvinvointialueen ylintä päätösvaltaa käyttää aluevaltuusto, jonka jäsenet ja varajäsenet valitaan aluevaaleilla.

Historian ensimmäiset aluevaalit järjestetään sunnuntaina 23.1.2022. Ennakkoäänestys suoritetaan kotimaassa: 12.1. – 18.1.2021. Tältä sivulta pääset tutustumaan digitaalisen ulkomainonnan tarjoamaan mahdollisuuksiin aluevaaleissa.

Digitaaliset tienvarsitaulumme toimivat erinomaisesti historian ensimmäisten aluevaalien mainoskanavana. Kampajat kannattaa varata hyvissä ajoin, sillä aiempien eduskuntavaalien sekä kuntavaalien mainospaikat myytiin loppuun jo hyvissä ajoin.

Päivää
Minuuttia
Sekunttia

Aluevaaleissa läpi digitaalisella ulkomainonnalla.

Digitaalinen ulkomainonta soveltuu moneen eri käyttötarkoitukseen, alta löydät 5 keskeisintä syytä, miksi digitaalisen ulkomainonta on erinomainen mainoskanava aluevaaleihin.

Miksi digitaalinen ulkomainonta ?

  • Laaja tavoittavuus: Digitaaliset tienvarsitaulut sijaitsevat keskeisillä tieliikenneosuuksilla ja täten Kymenlaakson digitaalisten tienvarsitaulujen avulla ehdokas saavuttaa jopa yli 600 00 bruttokontaktia viikottain.
  • Rauhallinen mediaympäristö: Digitaaliset tienvarsitaulut sijaitsevat rauhallisessa ympäristössä, jossa muu ”mediahäly” ei häiritse. Vaikka liikenteessä keskittyminen tulee olla liikenteessä, on kuitenkin tutkittu, että ihmisen kognitiivinen kuormitus on matalampaa liikenteessä, kuin esim. nettiä tai sanomalehteä lukiessa, joten hän havainnoi paremmin mainontaa.
  • Toistolla mieleenpainuvuutta: Taulujemme mainoskierto on max. 1 minuutti, joten mainoksesi näkyy joka päivä vähintään 1080 krt, joka takaa mainonnallesi erinomaisen näkyvyyden.
  • Kustannustehokkuus: Digitaalinen ulkomainonta on yksi kustannustehokkaimmista mainoskanavista. Hinta (€) suhteessa kontaktimäärään on todella pieni.

Keskeisimmät tiedot Kymenlaakson mainospaikoista.

Digitaaliset tienvarsitaulut, Kymenlaaksossa.

Alla olevasta karttapalvelusta löydät kaikki mainospintamme sekä niiden tarkat sijainnit. Voit tarkastella karttaa ja yksittäisiä mainospaikkoja ja sitä koskevia tietoja mm. kokoa / liikennemääriä. 

Varaa näkyvyytesi jo nyt, ota meihin yhteyttä.

Oletko kiinnostunut mainonnasta tulevissa aluevaaleissa ?  Ota meihin jo nyt yhteyttä ja olemme sinuun yhteydessä 24h kuluessa.

* merkityt kohdat ovat pakollisia kenttiä. 

Ottamalla yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta hyväksyt, että tallennamme ja käsittelemme tietojasi tietosuojalain 1050/2018 mukaisesti. Lue tästä tietosuojalauseke.


    KouvolaKotkaHaminaVaalimaa